Guru.net.my logo
Laman UtamaMengenai KamiHubungi Kami Bahasa Inggeris
Guru.net.my
Nama Pengguna:
Kata Laluan:
 
Lupa Kata Laluan? Klik di sini

 
Pusat Pembelajaran
Rujukan
Hiburan & Permainan
Pendaftaran Maya
 
Langkah 1: Pilih Pakej Keahlian
 

 

Pakej


Guru.net.my Full Package
MYR 150.00

Mastering English Package
MYR 300.00

Premium Package (Guru.net.my + Mastering English)
MYR 375.00


 


Sila tutup "popup blocker" anda terlebih dahulu untuk memastikan anda tidak menghadapi sebarang gangguan semasa proses pembayaran maya dibuat.
Pakej Produk Yang Ditawarkan
 • Pakej Lengkap Guru.net.my
  Pakej ini membolehkan anda untuk mengakses ke pakej lengkap Guru.net.my. Para pelanggan pakej ini dibenarkan menjawab kertas-kertas latihan dalam e-penilaian, membuat latihan e-topikal, menggunakan pelajaran multimedia, e-nota rujukan dan juga e-kad laporan. Yuran langganan bagi pakej ini ialah RM150 setahun per ID.

 • Pakej "Mastering English" sahaja
  Jika anda melanggan pakej ini, anda hanya dibenarkan mengakses ke program "Mastering English" sahaja. Anda tidak boleh mengakses ke program Guru.net.my. Yuran langganan bagi pakej ini ialah RM300 setahun per ID.

 • Pakej Premium (Mastering English + Guru.net.my)
  Pakej ini merupakan kombinasi antara program Guru.net.my dengan program "Mastering English". Anda dibenarkan mengakses ke program Guru.net.my dan juga program "Mastering English". Tempoh sah keahlian bagi kedua-dua produk ini ialah selama setahun. Kelebihan yang paling ketara jika anda memilih pakej ini ialah penjimatan yuran langganan guru.net.my sebanyak RM75 atau 50% berbanding kadar penuh yuran langganan pakej Guru.net.my iaitu RM150. Yuran langganan bagi pakej ini ialah RM375 setahun per ID .

 • Pakej Simulasi Peperiksaan (UPSR atau PMR sahaja)
  Pakej ini adalah untuk menyertai pertandingan simulasi peperiksaan (UPSR atau PMR) sesi 2012 yang akan diadakan pada Sabtu, 24 Julai 2012 (UPSR) dan Sabtu, 31 Julai 2012 (PMR). Yuran pendaftaran ialah sebanyak RM60.00 per ID dan pelajar akan mendapat akses penuh guru.net.my selama 3 bulan. Peperiksaan hanya melibatkan soalan-soalan objektif manakala subjek yang ditawarkan ialah bahasa Melayu, bahasa Inggeris, matematik dan sains (UPSR) dan sejarah, geografi, matematik dan sains (PMR). Tiga orang pelajar yang mendapat keputusan terbaik bagi setiap kategori peperiksaan akan menerima RM 3,000.00 (tempat pertama), RM 2,000.00 (tempat kedua) dan RM 1,000.00 (tempat ketiga). Pertandingan ini akan diadakan secara serentak di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak. Gambar-gambar pemenang termasuk hadiah dan testimoni mereka akan disiarkan dalam akhbar Berita Harian dan juga laman sesawang www.guru.net.my.

Pembayaran Maya
  Kaedah bayaran secara maya boleh digunakan untuk melanggan pakej lengkap Guru.net.my , pakej "Mastering English" atau pakej premium. Bayaran boleh dibuat dengan menggunakan kad kredit, Maybank2u, CIMB Klik atau melalui beberapa kemudahan kaedah perbankan internet. Kaedah bayaran ini adalah selamat dan terjamin kerana ia dibuat melalui Sistem iPay88 (lesen perniagaan untuk mengendalikan khidmat gerbang bayaran ini dikeluarkan dan dipantau oleh Bank Negara Malaysia).

iPay88

Please note that your Payment is processed by Mobile88.com Sdn Bhd. (iPay88) The Name of Mobile88.com OR Mobile88.com Sdn Bhd will be shown on your Credit Card/Bank Statement and you will also receive a notification e-mail from Guru.net.my on this transaction.